Η Εταιρεία

Φ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΕΒΕ, από το 1864

 

Με πρωτοποριακές φόρμουλες, συστατικά εξαιρετικής τεχνολογίας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας η LEXEL Paris δίνει μεγάλη σημασία και συμμετέχει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων που υποστηρίζουν τις γυναίκες στην προσπάθειά τους να αντισταθούν στον χρόνο.

Οι πρωτοποριακές φόρμουλες των προϊόντων της είναι βασισμένες στις πιο σύγχρονες και καινοτόμες έρευνες ώστε να εξασφαλίσουν την νεανικότητα στην επιδερμίδα προσώπου και σώματος. Όλα τα προϊόντα της LEXEL Paris προσφέρουν στοχευμένη φροντίδα που «ακολουθεί» τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από μητέρα και κόρη.

LEXEL Paris & Φίλιππος Γεωργαντάς

Η συνεργασία

 

Το 2014 η Lexel αποφασίζει να αναθέσει τον σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων της στην εταιρία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ. Η “Φ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 1864” με έμφαση στην ποιότητα, με αγάπη για την ομορφιά και την ευεξία και παράδοση ετών βρίσκεται δυναμικά στον χώρο των αρωμάτων και των καλλυντικών. Το εργοστάσιό της στα Μελίσσια διαθέτει μια μοντέρνα μονάδα παραγωγής καλλυντικών και αρωμάτων, εργαστήρια ποιοτικού και μικροβιολογικού ελέγχου και οργανωμένες αποθήκες για εισαγόμενα προϊόντα.

Η πορεία της Lexel Paris στον χρόνο…

Η Lexel Paris στην Ευρώπη

 

Με την πάροδο του χρόνου, η LEXEL Paris δημιούργησε ένα ισχυρό δεσμό με τους πελάτες της, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη περιποίηση ομορφιάς και καταξιώθηκε σαν leader στα προϊόντα αντιγήρανσης. Περισσότερο από 1.3 εκατομμύρια γυναίκες (σε πολλές χώρες της Ευρώπης και κυρίως σε Γαλλία και Ελβετία ) εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν τα προϊόντα LEXEL Paris.

Η “Φ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 1864” λανσάρει σήμερα στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της LEXEL Paris, με αποκλειστική διάθεση στα φαρμακεία.